Stage

Stagebegeleiding

Ons Team heet u welkom en kijkt uit naar een verdere professionele samenwerking

 

Begeleide stage

Je wil je bemiddelingsvaardigheden verder versterken met reële cases maar doet dit het liefst onder begeleiding. 

 

Via People Interaction kan je beroep doen op een stagebegeleider.

 

Een stagetraject via People Interaction betekent begeleiding van een casus van begin tot einde.  Je zal gedurende een tiental uur begeleid worden door een "erkend bemiddelaar" die ook nog eens over meer dan voldoende ervaring beschikt.

 

Je werkt tijdens deze stage met je eigen cliënt(en) en casus en een ervaren stagebegeleider ondersteunt jou gedurende het volledige traject.

Kostprijs Opleiding: 1950€. (Btw incl.)


Hierin zijn 10 uur begeleiding inbegrepen door een erkend bemiddelaar.

Voor zelfstandigen en bedrijven komt deze opleiding in aanmerking voor subsidiëring door de Vlaamse Overheid.*
* Voorafbetaling: 354,6€
Komt in aanmerking voor KMO: 1400,4€
Waarvan zelf te betalen: 840,2€
Belgische overheid subsidieert: 560,2€

“Het is belangrijk goed te luisteren naar de feitelijkheden die door partijen worden aangedragen en in te pikken op zaken die niet onmiddellijk belangrijk lijken, maar waar toch een diepere betekenis onder zit. Als bemiddelaar moet ik daar voldoende oog voor hebben. Niet te snel wat gezegd is zonder meer voor waar aannemen.”
Caroline
Cursiste
“In deze cursus waren de docenten, de inhoud, de sfeer en de omgeving geweldig. Ik heb er enorm veel uit geleerd. Waar ik in het begin moest vaststellen dat ik gericht was op het oplossen of vermijden van conflicten, heb ik geleerd dat er niet altijd een oplossing moet zijn.”
Elke
Cursiste
“De docenten waren heel professioneel en onderbouwd. Ik heb geleerd om uit de rol van de ‘good guy’ te stappen, niet naïef te zijn, maar na te denken en de meer leidende rol te durven innemen. Ook, dat je leugens kan leren herkennen en niet mag vergeten dat dit zeer vaak gebeurt en een enorme impact heeft op de bemiddeling.”
Freya
Cursiste
“Het is belangrijk om een bepaalde structuur uit te zetten bij een bemiddelingsgesprek en die te volgen/op terug vallen, waarbij je voldoende tijd moet geven om de mensen hun verhaal te laten doen en op bepaalde zaken verder in te pikken.”
Marijke
Cursiste