Permanente Vorming voor Bemiddelaars

Permanente Vormingen zijn aanvullende en/of verdiepende thema’s in de verschillende vakgebieden. Het is de wijze om up-to-date te blijven en/of te verdiepen in je eigen werkterrein. Al onze Permanente Vormingen worden gegeven door experten in hun vakgebied.

Daar waar nodig is de Permanente Vorming geaccrediteerd door betrokken instanties zoals de Federale Bemiddelingscommissie, Orde Van Vlaamse Balies, en andere.

Bemiddeling bij Vastgoedtransacties

Je wil je verder verdiepen in bemiddeling bij vastgoedtransacties en projectontwikkeling of je wil je vaardigheden bij burenbemiddeling aanscherpen. Deze thema’s vind je terug in onze module Bemiddeling bij vastgoedzaken.

Bemiddeling in Appartementsgebouwen

Als vastgoedmakelaar, syndicus treed je op als tussenpersoon bij de verkoop, aankoop, verhuur, beheer of overdracht van onroerende residentiële en niet-residentiële goederen. Je brengt dus vraag en aanbod samen in de koop- en huurmarkt.

Van hulpvraag tot homologatie

Hoe ga je te werk als familiaal bemiddelaar van hulpvraag tot gehomologeerde overeenkomst.

Verbindende communicatie in Familiale Bemiddeling

De techniek van verbindende communicatie binnen de familiale bemiddeling.

Hoe maak je een juridisch correcte EOT?

Systematisch en uitgebreid bekijken we het opstellen van een juridisch correcte en sluitende EOT

Spreek de taal van je boekhouder

Een eigen zaak starten. Een praktische handleiding van de financiële kernbegrippen. Een begeleiding voor iedereen die een eigen zaak heeft.

Co-bemiddeling

Co-bemiddeling is in meerdere bemiddelingscontexten aangewezen. Ontdek de sterktes en hoe je het maximale uit je co-bemiddeling kan halen.

Conflictanalyse, diagnose en plan van aanpak

Onderzoeken van samenwerkingsproblemen in organisaties om de omvang en reikwijdte van conflicten te duiden en adequate conflicthanteringswegen te formuleren.

Contact

info@peopleinteraction.be

0468 43 99 11

kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen
IBAN: BE29 6451 0162 9864
BIC: JVBABE22

maatschappelijke zetel:
Molenstraat 280 – 2490 Balen

 

Nieuwsbrief

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be

People Interaction is een afdeling van Falcontwin BV

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

Erkenningen

Op zoek naar bemiddeling?

Management – consultancy

Stel hier uw vraag