Opleiding - Coaching

Coaching is de zakelijke strategie om evolutie en vernieuwing gaande te houden. Jezelf en je medewerkers voorbereiden op een steeds veranderende omgeving waar je leiderschapsvaardigheden je belangrijkste asset is. Top managers weten dat het een must is om de juiste vragen te stellen vanuit verwondering en dat het noodzakelijk is om je toekomst solide en effectief je missie te verwezenlijken.

We zijn expert in dit domein er ervaren bij managers dagelijks de impact van coaching op de kwaliteit van hun eigenaarschap en ‘presence’, hun relationele capaciteiten en hun leiderschap.

Inhoud volgt nog.

Basisopleiding Coaching

In onze huidige samenleving, waar het neoliberalisme zorgt voor meer verantwoordelijkheid van het individu, beheerst het instrumenteel (doel-middel) denken niet alleen ons handelen in de bedrijfscontext, maar is dit eveneens doorgedrongen in andere gebieden zoals onderwijs, zorg en onze persoonlijke relaties.

Contact

info@peopleinteraction.be

0468 43 99 11

maatschappelijke zetel:
Molenstraat 280 – 2490 Balen

kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen.

Nieuwsbrief

falcontwin-logo

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be.

People Interaction is een afdeling van Falcontwin BVBA

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

logo bemiddeling

Op zoek naar bemiddeling?

Logo Game changers

Management – consultancy

Stel hier uw vraag

Permanente Vorming

Psychotherapeuten 2020 

(al onze opleidingen komen in aanmerking voor KMO-portefeuille)

Executives 2020 

(al onze opleidingen komen in aanmerking voor KMO-portefeuille)