Blijf op de hoogte

Volg onze activiteiten

Ons team heet u welkom en kijkt uit naar een verdere professionele samenwerking

 

Bij de start van onze Basisopleiding Bemiddeling in september mochten wij in onze vier locaties meer dan 60 cursisten verwelkomen in deze opleiding.

Na het volgen van een specialisatiemodule naar keuze zullen deze cursisten hun aanvraag tot "erkend bemiddelaar" kunnen indienen bij de Federale Bemiddelingscommissie.

Heb ook jij interesse in het beroep van bemiddelaar?  Dan kan je je vanaf nu inschrijven voor dit boeiend opleidingstraject.

 

 

Door alle bedrijvigheid en nieuwe ontwikkelingen barsten we bijna "letterlijk" uit de voegen.

Hoog tijd dus om een ruimere kantoren op te zoeken waar we met zijn allen verder kunnen werken aan nieuwe opleidingstrajecten.

Vanaf 1 augustus zal het People Interaction-team te vinden zijn in de Streekweg 2 in Balen.

 

 

Mensen begeleiden in hun veranderingsmogelijkheden. Coaching is een vorm van leren waarbij de coachee door analyse van kennis bekwamer wordt in het bereiken van zijn gestelde doelen.  Een coach ondersteunt en begeleidt tijdens dit leerproces.

 

Een team van stuk voor stuk bekwame docenten vond hun weg naar elkaar en werkte een opleidingstraject uit tot coach.  Standaard is dit traject allerminst te noemen, maar desalniettemin heel gedegen.

 

Vanaf voorjaar 2019 zal de eerste basismodule van start gaan.

 

Lees er hier alvast meer over!

 

Bij People Interaction willen we garant staan voor het meest volledige ontwikkelingspad gaande naar jouw activiteiten als bemiddelaar.

 

En we gaan een stap verder.  Binnenkort zullen wij aan afgestudeerde bemiddelaars stages aanbieden waarbij ze onder deskundige begeleiding en in een veilige setting hun bemiddelingsvaardigheden kunnen oefenen.

 

Een stagetraject betekent begeleiding van een casus van begin tot einde.  Je zal gedurende een tiental uur begeleid worden door een "erkend bemiddelaar" die ook nog eens over meer dan voldoende ervaring beschikt.

 

Je werkt tijdens deze stage met je eigen cliënt(en) en casus en een ervaren stagebegeleider ondersteunt jou gedurende het volledige traject.

 

Je wil alvast meer informatie?  Klik hier en meld je aan!

 

 

Eind juni kregen we het heuglijke nieuws van de Federale Bemiddelingscommissie dat onze "erkenning voor Sociale zaken" nu officieel een feit is.

 

Concreet betekent dit dat na het succesvol afronden van de specialisatie Bemiddeling in Sociale zaken je als "erkend bemiddelaar Sociale zaken" aan de slag kan.

 

Er is hard gewerkt aan deze opleiding door ons docententeam van Sociale zaken.  Wij danken hen allemaal voor hun investering hierin, in het bijzonder Dominique Renders en Roger Vermeulen die ons mee vertegenwoordigd hebben bij de Federale Bemiddelingscommissie.

 

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen in onze opleiding!  Voor meer informatie klik hier.

 

Onder het motto van "stilstaan is achteruit gaan", willen wij bij People Interaction graag blijvend investeren in jullie persoonlijke groei.  Om die reden beslisten wij om ons opleidingsaanbod verder uit te breiden met een aantal permanente vormingen.  In deze permanente vormingen gaan we nóg diepgaander in op specifieke thema's en scherpen we een aantal vaardigheden nog extra aan.


Vanaf het najaar 2018  zal je je voor deze permanente vormingen kunnen inschrijven.


We lichten alvast een tip van de sluier en delen in primeur een greep uit dit permanente vormingsaanbod:

 

-   Slachtoffer-dader bemiddeling 

-   Conflictbeleid in organisaties

-   Bemiddeling bij vastgoedtransacties

-   … 

Juni 2018 : Afgestudeerden in de kijker!

Zaterdag 2 juni mochten wij onze afgestudeerden in de bloemetjes zetten tijdens hun proclamatie. Elk van hen slaagde met vlag en wimpel voor hun examen.

Al deze cursisten volgden de basisopleiding Bemiddeling en rondden eind mei met succes één of meerdere specialisaties af. Met deze diploma's op zak mogen ze nu officieel als "erkend bemiddelaar" aan de slag.

Het was een pittig traject maar de meningen zijn onverdeeld: deze opleiding zou op ieders 'to do'-lijst moeten staan.

 
Wij wensen onze afgestudeerden alvast heel veel succes in hun bemiddelingsuitdagingen!

Mei 2018 : People Interaction verovert Vlaanderen

Flexibiliteit is belangrijk is een snelle en drukke werkomgeving.  We hebben allemaal een overvolle agenda.  Het is een uitdaging om je een volledige dag vrij te maken voor een opleidingsdag.  

 

Wij, bij People Interaction, willen daar graag aan tegemoet komen.  Om die reden beslisten wij om dit najaar onze opleidingen tot "erkend bemiddelaar" uit te breiden.  

 

Vanaf september 2018 zullen wij opleidingen aanbieden op vier verschillende locaties, telkens heel centraal gelegen in de provincies.  Volgende regio's zetten wij op de People Interaction kaart: 

 

  • Limburg: Greenville in Houthalen-Helchteren
  • Antwerpen: Martinushoeve in Antwerpen
  • Oost-Vlaanderen: Huis van de Bouw in Zwijnaarde
  • West-Vlaanderen: Green Park Hotel in Brugge
  • Vlaams-Brabant: Swanenberg in Leuven

 

Op al deze locaties zullen de opleidingstrajecten quasi simultaan lopen waardoor wissels tussen de locaties ten alle tijde een mogelijkheid zijn.  Op deze manier kunnen wij tegemoet komen aan de drukke en onvoorspelbare agenda's waarmee we allemaal geconfronteerd worden.

Wil je graag meer weten?

Stel je vraag hieronder en wij antwoorden in minder dan 48 uur.

People Interaction

afdeling van Falcontwin BVBA

Molenstraat 280
2490 Balen
BE 0832. 240. 006

Het kantoor is open:
Maandag tot vrijdag van 9u tot 18u

+ 32 (0) 468 43 99 11

Maandag tot vrijdag van 9u tot 18u

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden.

Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be.