Bemiddelingssoftware

BeMiddelingsSoftware of Best Mediation Software (BMS), een programma speciaal ontwikkeld voor en door professionele bemiddelaars.
Bestaande werkprocessen werden vertaald naar een digitale omgeving zonder daarbij de noden van de bemiddelaar uit het oog te verliezen. In één oogopslag kan de bemiddelaar zowel zijn geplande afspraken als te ondernemen acties raadplegen en dankzij de handige tijdlijn kan de bemiddelaar onmiddellijk de hele historiek van het gewenste dossier op efficiënte wijze doornemen. Het handige archiefsysteem katapulteert papieren dossiers definitief naar het verleden.
BMS is een webbased toepassing en kan dus op elk toestel (desk- of laptop, tablet of smartphone) werken, ongeacht waar je bent.
Een gebruiksvriendelijk programma, dat de bemiddelaar toelaat om efficiënt te werken en snel overzicht biedt over en in zijn dossiers.

Interesse in een online sessie waar we je uitgebreid alle mogelijkheden toelichten? Neem kosteloos deel aan onze online sessie

Aanmelding via info@peopleinteraction.be
Gewoon je naam en mailadres zijn voldoende. Van harte welkom!

Niet-leden: 75,0€/maand excl BTW     (2e tot en met 5e licentie aan telkens 45,0€/maand excl BTW)
Leden:       67,5€ / maand excl BTW   (2e tot en met 5e licentie aan telkens 40,5€/maand excl BTW)

Contact

info@peopleinteraction.be

0468 43 99 11

kantoren:
Streekweg 2 – 2490 Balen
IBAN: BE29 6451 0162 9864
BIC: JVBABE22

maatschappelijke zetel:
Molenstraat 280 – 2490 Balen

 

Nieuwsbrief

Wij trachten jou de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Indien er ondanks onze inspanningen alsnog een tekortkoming is dan kan je ons hiervan op de hoogte brengen: klachtenmelding@falcontwin.be

People Interaction is een afdeling van Falcontwin BV

Bezoek onze website voor al onze juridische gegevens

Erkenningen

Op zoek naar bemiddeling?

Management – consultancy

Stel hier uw vraag