walterengelen

Walter Engelen

Antwerpen

Burgerlijke & handelszaken, Sociale zaken

Sinds 2016 ben ik actief als docent en zaakvoerder van People Interaction waar we bemiddelingsopleidingen aanbieden in Vlaanderen. People Interaction is een erkende vormingsinstantie door de Federale Bemiddelingscommissie.

We weten wat bemiddeling effectief maakt. Vanuit deze visie hebben we Dispute Resolution opgericht waar we kwaliteitsvol conflictadvies en begeleiding aanbieden. Bemiddeling in Familiale Zaken is mijn expertise.

Ik heb mijn bemiddelingsopleiding volbracht aan de UAntwerpen en Mediv.

Naast bemiddeling ben ik zeer actief als gezins- en relatietherapeut. Hierdoor ben ik me zeer bewust van de (onderschatte) impact van echtscheidingen op de partners en kinderen.

Op een doortastende, directe en onomwonden wijze maken we de geschillen helder en openen we de deur naar een oplossing die voor jou past.

Ondernemerszin gecombineerd met een passie voor mensen leidden tot het oprichten van People Interaction. Reeds vanaf jonge leeftijd werd ik gefascineerd door zowel techniek EN mensen. Een internationale carriére werd uitgebouwd met verscheidene sleutelposities in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland. In 2008 zette ik doelbewust een punt achter mijn functie als senior vice president total quality in Parijs om mijn passie met mensen verder professioneel uit te bouwen.

Praktijk

Dispute Resolution
Streekweg 2
2490
– Balen
Tel. 0473 97 50 01