20210208 Liesbeth Koch

Liesbet Koch

Oost-Vlaanderen

Burgerlijke & handelszaken, Familiale zaken

Zelf geloof ik in de kracht van kwetsbaarheid en constructieve dialoog. Conflicten worden niet opgelost op dezelfde manier als dat ze ontstaan zijn, namelijk door een ‘strijd om het gelijk’ te voeren met willen ‘winnen’ in het achterhoofd. Ik zie mijn rol als bemiddelaar hierin als ‘bruggenbouwer’, veiligheid biedend en zorgend voor communicatieherstel, zodat twee monologen samen terug een dialoog kunnen worden. En alle partijen toelaten opnieuw zelf samen op zoek te gaan naar een oplossing.
Als afgestudeerd handelsingenieur heb ik zelf meer dan 20 jaar bedrijfservaring in zowel grote als kleinere familiale organisaties, die me ten goede komt bij conflicten in de handelssfeer.
Daarnaast ben ik zelf mama van twee kinderen uit een vorige relatie en ondervond ik aan den lijve hoe moeilijk maar belonend een duurzaam communicatieherstel als (kern-,biologische, plus- of mee-) kan zijn. Voor geschillen in deze context of ruimere familiale sfeer richt ik me bovenop zeer specifiek naar LGBTQ gerelateerde contexten.

Praktijk

Bmiddel
Houtenmolenstraat 5
9255
– Opdorp
Tel. 0478 59 01 11