Jan Vandenhout

Jan Vandenhout

Vlaams-Brabant

Burgerlijke & handelszaken

Als bemiddelaar richt ik me vooral op het menselijke aspect en het vertrouwen dat partijen hun conflicten onderling sneller en constructiever kunnen oplossen. Vele business conflicten zijn behoorlijk complex en dat maakt het voor een rechter niet makkelijk om goed te oordelen. Bovendien kosten juridische conflicten veel tijd, geld en negatieve energie. Daarom is bemiddeling ook voor business conflicten een goed alternatief.

Bereid om diverse uitdagingen aan te gaan, maar op basis van mijn ervaring bemiddel ik vooral bij twee soorten business conflicten:

1) Conflicten in het domein van business consultancy en business software. Na mijn opleiding handelsingenieur ben ik ondertussen al 30 jaar actief in deze sector.

2) Daarnaast ben ik ook bemiddelaar tussen aandeelhouders met tegengestelde belangen over het inrichten van een vennootschap. Dit kan zijn naar aanleiding van opvolging, een exit, een nieuwe aandeelhouder, een fusie of overname, of het aangaan van een nieuwe joint venture. Ik heb ervaring met het oprichten en besturen van diverse vennootschappen.

Praktijk

BelgoSoft
Kerkstraat 1C
3020
– Veltem-Beisem
Tel. 0479 94 60 21