Inge Spinscemalle

Inge Spincemaille

Vlaams-Brabant

Burgerlijke & handelszaken

Binnen mijn praktijk Strong Foundations bied ik diensten aan van conflictbemiddeling, gespreksbegeleiding en conflictcoaching, en dit aan zowel particulieren als professionals.
Strong Foundations duidt op het blijven graven naar de fundamenten van het conflict, deze herstellen en weer opbouwen zodat de relatie tussen partijen een stevige toekomst tegemoet gaat. Het is dan ook mijn visie om in de diepte te werken en de kern van het (potentieel) conflict helemaal uit te rafelen. Of dit nu gaat over de onderliggende emoties, dan wel de juridische complexiteit.

Conflictbemiddeling wordt vooral ingezet om conflicten op te lossen. Denk maar aan de klassieke (echt)scheidingen, ouderschapsplannen, familieruzies, burenruzies, bouwgeschillen of conflicten tussen samenwerkingspartners.
Gespreksbegeleiding werkt eerder preventief: wanneer er een moeilijk gesprek moet gevoerd worden, of er is kans op escalatie, kan ik als bemiddelaar het gesprek in goede banen leiden. Cliënten komen ook in gespreksbegeleiding wanneer ze een complexe situatie of samenwerking goed willen regelen voor een duurzame relatie in de toekomst.
Tot slot bied ik ook conflictcoaching. Dit is een één op één begeleiding. Er is nood aan individuele ondersteuning, bijvoorbeeld door het helpen bepalen van een onderhandelingspositie, of het emotioneel ondersteunen van degene die vastzit in het conflict.

Praktijk

Strong Foundations
Werchterplein 1, 002
3118
– Werchter
Tel. 0475 24 78 81